Анри съжалява, че Мбапе не остана в МонакоМениджърът на Монако

...
Анри съжалява, че Мбапе не остана в МонакоМениджърът на Монако
Коментари Харесай

Анри съжалява, че Мбапе не остана в Монако

Анри съжалява, че Мбапе не остана в Монако
Мениджърът на Монако Тиери Анри похвали Килиан Мбапе и показа, че би желал надареният французин да бе останал в редиците на,,монегаските “. Бившият футболист на Арсенал и Монако Анри пое отбора от княжеството след уволнението на Леонардо Жардим, само че към този момент пет дуела не познава усета на успеха при две равенства и три провали. Монако е на последната позиция във краткотрайното класиране след 12 кръга, като в идващия се изправят против първенеца ПСЖ, който стартира шампионата с 12 поредни триумфа.

,,Франция има своята звезда в лицето на Мбапе. Той е необикновен и дано всички се радваме, че той играе в Лига 1. Щеше ми се да бе останал в Монако, тогава мачът с ПСЖ щеше да бъде по-лесен за нас “, съобщи Анри.,,Какво може да кажем за Килиан Мбапе? Всички приказват за неговия дрибъл, само че аз желая да отлича неговата просветеност на терена, това е нещо рядко срещано за неговата възраст “, добави някогашният френски национал.

Той завоюва международната купа с,,петлите “ през 1998 година на домашния Мондиал е на мнение, че купата на французите на миналото Световно състезание в Русия, би трябвало да донесе Златна топка за някой от националите на Дидие Дешан.,,Мисля, че ще бъде срамно, в случай че състезател на Франция не победи с най-престижното самостоятелно отличие, като изключим Азар, който бе извънреден във фаза отбрана и при контраатаките “, добави Анри.,,Логиката демонстрира, че това би трябвало да е френски национал. Защо не Варан? Той завоюва Шампионската лига и изигра отличен сезон. Към него може да прибавивам измежду евентуалните спечелили Килиан Мбапе и Антоан Гризман “, приключи наставникът на Монако. Мачът сред,,монегаските “ и парижани е в неделя от 22:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР