Анонсът на Huawei Mate 40 е гледан от 4 милиона

...
Анонсът на Huawei Mate 40 е гледан от 4 милиона
Коментари Харесай

Mate 40 разпродаден за 28 секунди в Китай


Анонсът на Huawei Mate 40 е гледан от 4 милиона души онлайн в JD.com
(снимка: Huawei)

Вчера, малко откакто Huawei показа своите дълго чакани флагмани от серията Mate 40, смарт телефоните станаха налични за предварителни поръчки в известната платформа JD.com. Според публични представители на онлайн търговеца, Huawei Mate 40 е разпродаден единствено за 28 секунди.

Както нормално, размерът на стартовата партида не се оповестява. Но към този момент е известно, че повече от четири милиона души са гледали онлайн конференцията, отдадена на Mate 40, единствено в платформата JD.com, заяви Gizchina.

От JD споделят, че ще продължат да одобряват предварителни поръчки за двата смарт телефона до формалния старт на продажбите им в Китай – на 30 октомври. На този ден обаче единствено тези, които са съумели да създадат поръчка в границите на първите секунди, ще могат да получат своите смарт телефони. В момента единствено по-големите модели Mate 40 Pro и Mate 40 Pro Plus са налични за предварителни поръчки.
още по тематиката
Според формалната информация, продуктивността на смарт телефоните от линията Mate 40 ще намалее единствено с 2,5% в границите на 36 месеца след началото на потреблението им.

Новата флагманска серия на Huawei включва по-достъпния модел Mate 40, както и по-скъпите Mate 40 Pro и Mate 40 Pro Plus. След анонса известният уебсайт за разбор на камери DxOMark пусна своето ревю за Mate 40 Pro, в което общият резултат на смарт телефона е 136 точки. Това слага Mate 40 Pro преди всичко в класацията на DxOMark и го прави новия крал на мобилната снимка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР