Анонимният хакер, изпратил вчера линк до медиите с хиляди данни

...
Анонимният хакер, изпратил вчера линк до медиите с хиляди данни
Коментари Харесай

Руският хакер проговори: Системата е пробита от 11 години

Анонимният хакер, изпратил през вчерашния ден линк до медиите с хиляди данни за български жители от базите данни на Националната организация за приходите, проговори пред Нова телевизия.

Той се показва за " съветски " жител, женен за българка. " Родителите на брачната половинка ми живеят в България и със личните си очи съм виждал какъв брой зле е страната ви ", написа мъжът.

" Изтичането на данни се случва от 11 години насам. Ако корумпираното ви държавно управление разкрие уязвимата система, ще можете да видите тази информация в Web Archive (Internet Wayback Machine). Данните са хаквани и през 2012 година Тогава никой не разбра, че сме съумели да инфилтрираме 30 GB информация ", написа в имейл до Нова телевизия хакерът, направил офанзивата.

По думите му правоохранителните органи няма да свършат нищо и единствено ще покрият истината. " Ако те не разкрият истината, аз персонално ще кача 21GB данни в съветски и български торент тракери, тъй че всеки да може да смъква информацията свободно ", заплашва мъжът.

Той показва още, че в случай че някоя от медиите оповестява подправена информация за това, което се случва, той ще разкрие още два теча от Министерството на финансите. Той разполагал и с 3GB данни от медийната група бТВ и две други медии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР