Анонимният донос с известни автори, който ангажира за четири месеца

...
Анонимният донос с известни автори, който ангажира за четири месеца
Коментари Харесай

Освободеният шеф на Онкологията д-р Константинов: Нищо не излезе от проверката, но Сербезова подписа документа за смяна на директора

Анонимният донос с известни създатели, който ангажира за четири месеца Вътрешен одит в Министерство на здравеопазването, Изпълнителна Агенция Медицински Надзор, Прокуратура, Министерство на вътрешните работи и куп други институции.
А откакто нищо не излезе от този труд за сметка на данъкоплатеца, Асена Стоименова (Сербезова) просто подписа документа за промяна на шефа и отпътува на заслужена отмора. Това написа във освободеният началник на Онкологията доктор Стефан Константинов. Той приложи и писмо от Академичния състав на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО) до министъра на опазването на здравето Асена Сербезова, в което се показва, че няма нарушавания по време на инспекцията, само че все пак доктор Константинов е отхвърлен от служба.









В момента се организира конференция с участници доктор Стефан Константинов, доктор Чавдар Маринов и Биляна Огнянова на тематика " Отчет за управлението и активността на Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО) от септември 2017 година до юли 2022 година " Гледайте онлайн.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР