Анонимни сделки помрачиха търговските успехиАмериканската компания с поръчки за 531

...
Анонимни сделки помрачиха търговските успехиАмериканската компания с поръчки за 531
Коментари Харесай

„Боинг“ триумфира на шоуто „Фарнбъро“

Анонимни покупко-продажби помрачиха комерсиалните триумфи


Американската компания с поръчки за 531 самолета


Американската компания “Боинг ” разгласи победа, откакто задмина по продажби европейския съперник “Еърбъс ” на авиошоуто “Фарнбъро ” тази седмица, съобщи Ройтерс.

Най-големият производител на самолети в света – основаната в Чикаго “Боинг ”, съобщи, че е получила поръчки за 531 самолета в границите на събитието, до момента в който “Еърбъс ” заяви за 431. Общата стойност на 962-те покупко-продажби е към 160 милиарда $.

Ихсан Мунир, шеф на продажбите на “Боинг ” особено акцентира решението на Хавайските авиолинии да се откажат от А330neo за сметка на 10 боинга 787-9.

Успехите и на двете компании обаче са помрачени от към 400 търговски съглашения, в които имената на клиентите не се показват – необикновен феномен за събитие на толкоз високо равнище, което има за цел гласност.

“Авиошоу? Тази година видяхме по-скоро НЛО ”, разяснява почитан пратеник.

В анонимните поръчки води “Еърбъс ” със 186 покупко-продажби на стойност 24 милиарда $, до момента в който “Боинг ” подписа с 4 неразкрити купувача за 94 самолета за $11 милиарда Смята се, че тези клиенти са свързани с Китай компании, които дават самолети чартърен. Те са подписали контракти за покупка на 280 машини А320neo и 737 Мах. “Еърбъс ” отхвърли да разисква кои са клиентите, само че източници от промишлеността обявиха, че световното комерсиално напрежение сред Съединени американски щати и други страни е изплашило купувачите.

“Фактът, че светът се разсънва, с цел да види кой туит коя част от света е блъснал, в действителност не оказва помощ ”, сподели шефът на продажбите на “Еърбъс ” Ерик Шулц по адрес на пристрастеността на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп към туитър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР