Анонимни хакери направиха обществено достояние личните данни на 1000 беларуски

...
Анонимни хакери направиха обществено достояние личните данни на 1000 беларуски
Коментари Харесай

Хакери публикуваха в интернет личните данни на 1000 беларуски полицаи

Анонимни хакери направиха публично притежание персоналните данни на 1000 беларуски служители на реда като отговор на потушаването със мощ на демонстрациите против президента Александър Лукашенко, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Изтичането на данните в обществените мрежи става в миг, в който хората стартират да се събират в Минск за нов митинг против преизбирането на президента.

" Докато арестите не престават, ние ще продължаваме да публикуваме данни в огромни мащаби ", се споделя в изказване на хакерите, публикувано от опозиционния новинарски канал Некста лайв в приложението Телеграм.

Правителството сподели, че ще открие лицата виновни за приключването на данните, публикувани значително в канали на Телеграм.

Лоялността на силите за сигурност е от основно значимо значение за Лукашенко и неговия блян да се задържи на власт. Силите за сигурност задържаха хиляди протестиращи в опит да се оправят с вълната от митинги и стачки, обхванали страната. Често пъти служителите на реда, потушаващи митингите, са с маски, покриващи напълно лицата им.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР