Анонимна стюардеса стана за смях в мрежата, след като забрави

...
Анонимна стюардеса стана за смях в мрежата, след като забрави
Коментари Харесай

Стюардеса от Brussels Airlines забрави секс играчка с конски размер в хотелска стая

Анонимна стюардеса стана за смях в мрежата, откакто не помни секс играчката си в хотелска стая.

Отбелязва се, че послание на мениджърите на самолетните компании към членовете на екипажа е оповестено във Фейсбук групата A Fly Guy's Cabin Crew Lounge, която осмива дейностите на чиновниците на самолетните компании.

„ Здравейте от мениджърите на екипажа... Току-що получихме позвъняване от хотел в Манчестър. Те намерили 25-сантиметрово дилдо в една от стаите, където живеели стюардесите. Моля, свържете се с тях и им кажете, че могат да го вземат по-късно “, се споделя в писмото до чиновниците на Brussels Airlines, изпратено по факс.

Потребителите почнали да се подиграват на незнайната служителка на самолетната компания. „ Е, това не е изненадващо, имайки поради, че един ден открих секс играчка, оставена от член на екипажа в аероплан “, означи един коментатор.

"Толкова по-добре за нея! " Тя предпочела дилдо, а не някакви съмнителни връзки. Браво! ”, хвали я момиче. „ Изглежда някой в действителност е уединен! Ха-ха ”, майтапи се трети консуматор. „ По дяволите, 25 сантиметра е доста! Конски размер! “, отсича различен член на групата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР