Анонимна майка от Уелс е отчаяна и иска да помогне

...
Анонимна майка от Уелс е отчаяна и иска да помогне
Коментари Харесай

Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата

Анонимна майка от Уелс е обезверена и желае да помогне на сина си, чиято корист с опиати го е направила клошар, карайки го да проси по улиците. Тя моли хората, вместо да му дават пари или облекла, да оказват помощ на благотворителните организации, грижещи се за бездомните, написа в. " Метро ". Жената направи една меко казано сърцераздирателна изповед, с която по едно и също време насочва молба към хората.

" Аз съм майка на 22-годишен скитник от град Кардиф. Той е наркоман. Без наше познание е почнал да взима дрога на възраст от към 13 години, когато по-големите младежи му дали канабис. Няма да кажа, че животът му бе идеален, защото нямаше характерен фамилен живот, само че той несъмнено идваше от любящ дом, въпреки и да е бил с един родител. Той имаше баби и дядовци, лели и чичовци, които го обичаха. Сега има братовчеди, които даже не е виждал.

Обичаше планинското колоездене, плуването в морето, ходеше на ски ваканции и празници със своите родственици. Нещата се объркаха по време на тийнейджърските години, само че той отхвърли да се съветва и да решим казуса в психиатрична работа. Не искаше да се ангажира с учене или доброволчество. През годините той ми споделяше, че ще постави завършек на живота си, а на една Коледа ми призна, че взима хероин ", споделя тя.

Жената прибавя: " Събирах го, когато не можеше да управлява тялото си след банкет на екстази, спайс, хероин... Бях в непрекъснат контакт с моя наследник, даже когато извършваше закононарушения и влезе в пандиза. Накрая той спря контакт с мен, стана скитник и " се дехуманизира ". Синът ми и до през днешния ден няма да признае, че е наркоман. Той ще се обади на други наркомани за помощ, само че няма да одобри, че е един от тях. Той приказва за това по какъв начин някои от тях наподобяват като зомбита, само че и той наподобява като зомби ".

" Трябваше да се науча да препречвам болката, с цел да не се безпокоя всеки ден. Исках да се уверя, че моят наследник бездмоник ще помъдрее и ще може да се грижи за себе си. Предложих да му платя за рехабилитация (Бог знае как). Предложих да му оказа помощ да му заплати 6- месечен наем за квартира, с цел да се почувства чист, само че той отхвърли всичко това. Купих му облеклата, храна и битови артикули и му дадох пари, с цел да заплаща сметки, когато откри покрив над главата си. Помолих го да ми каже къде се обърках, по какъв начин мога да направя нещо друго. Той ми се извини поради неприятностите, които имам като майка. Помолих го да спре опиатите, изпратих му фотоси, с цел да му припомнят за живота, който имаше преди ", споделя още майката.

" Получих съвет от организациите за поддръжка на опиатите да не му давам пари, тъй като той просто ще си купи опиати. Направих всичко това и синът ми би предпочел да живее по улиците на Кардиф. ЗАЩО????? Синът ми е наркоман. Пристрастените се нуждаят от техните дози всеки ден и час. Те не могат да мислят в дълготраен проект. Те не могат да се оправят с действителността ", продължава описа си дамата.

Клетата майка споделя още: " Те одобряват опиати, с цел да се усещат по-добре. Така че, когато давате на синовете си, поддържате топло за този ден и за идващия. Когато даваш на моя наследник храна, го храниш за този ден и за идващия. Когато давате пари на сина ми, захранвате наркотичния му табиет за този ден и за идващия. Но нищо от това няма да му помогне в дълготраен проект, защото нито едно от тях не е дълготрайно решение. Всъщност помагате на сина ми да отговори на краткосрочните му потребности с бързи ремонти. Наркотиците евентуално ще убият сина ми ".

" Докато мислите, че можете да го спасите от апетит или хипотермия, в действителност има по-голяма възможност той да продължите да използва опиати и да почине. Затова ви апелирам да не му давате облекла и храна. Дайте ги на организации, които имат служащи, които ще продължат да се пробват да се ангажират с него. Наркоманите са брилянтни артисти. Бих желала синът ми да се прибере при мен за Коледа, само че до момента в който дрогата е с него, това не е допустимо. Моля, позволете на моя наследник да бъде с мен идната Коледа, а не в гроба ", заключва описа си дамата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР