Анонимна книга, която предстои да излезе идната седмица в САЩ,

...
Анонимна книга, която предстои да излезе идната седмица в САЩ,
Коментари Харесай

Анонимна книга за Тръмп е сензация в САЩ

Анонимна книга, която следва да излезе идната седмица в Съединени американски щати, само че цитати от нея обикалят вестниците и малките екрани, цели да срине президента Тръмп.

Доста е любопитно по какъв начин искащ неопределеност създател се е свързал, повярвали са му, та и гладко пускат квалификациите му в ефира и на страниците си медиите, както и за какво го популяризират гратис, а той ще изкара милиони от бъдещия бестселър.

Това в Америка, пък даже и в България, няма по какъв начин да стане просто по този начин – работи се по скица. Прдупреждението е създание на човек, който се показва за „ работещ в администрацията на Белия дом “, където имало „ вътрешна съпротива “.

Последното се видя по двамата братя – украински емигранти, които завихриха абсурда с подслушания от тях нелегално диалог на Тръмп със Зеленский. Но те излязоха с имената си пред Конгреса. А анонимният създател, който не пречи още веднъж да са те, има от какво да се тормози, както и тиражиращите го медии – в договорите за работа в белия дом категорично е записана уговорка за конфиденциалност.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати към този момент разгласи, че ще бъде обширно прегледан казусът и на отговорните ще бъде търсена отговорност.

Снимка: Ройтерс

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР