Анна Цолова вече няма да води сутрешния блок на Нова

...
Анна Цолова вече няма да води сутрешния блок на Нова
Коментари Харесай

Анна Цолова отпада от сутрешния блок на Нова телевизия

Анна Цолова към този момент няма да води утринния блок на Нова телевизия взаимно с Виктор Николаев. Това оповестява в. " 24 часа " като се базира на решение на управлението на медията, взето през днешния ден. От малкия екран публично не оповестяват новината.

Според вестника Цолова е в отпуск сега, който завършва на 11 септември, само че тогава няма да се върне в предходното си качество, а Николаев самичък ще води утринния блок.

" Част от нещата в информацията не са правилни. За повече изчакайте прессъобщение. Със сигурност това, което ще чуете, ще бъде забавно ", споделила Цолова пред вестника. Според него тя ще води друго предаване.

Преди към месец Нова телевизия направи други промени, след които Дарина Сарелска към този момент не е шеф " Новини и настоящи излъчвания ", а мястото й бе заето от Силва Зурлева, която е член на борда на шефовете.

Цолова и Николаев водят дружно утринния блок на Нова телевизия от август 2013 година като преди този момент в БиТиВи предаването им бе спряно, което бе стимулирано с излизане във почивка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР