Анна Сорокина в продължение на няколко години живяла в скъп

...
Анна Сорокина в продължение на няколко години живяла в скъп
Коментари Харесай

Нещо невероятно ще се случи със светската лъвица Анна, извършила измамата на века в Ню Йорк

Анна Сорокина в продължение на няколко години живяла в безценен хотел в Ню Йорк под името Анна Делви. Тя провела луксозни купони и търсела вложители за основаването на собствен фонд. Когато машинациите й били разкрити, полицията я арестувала. От цялата история спечелили сценаристи на сериал.

Наскоро Netflix разгласи, че започва нов сериал, за чиято основа ще бъде употребена историята на Сорокина. Продуцент ще бъде Шонда Раймс – създател на известни сериали като „ Скандал “ и „ Как да избегнеш присъда за ликвидиране “.

Историята на Делви, т.е.Сорокина, порази читателите на американската преса. Първата обява в приложение на New York Magazine споделя, че Анна, ненадейно появила се на разнообразни всемирски събития в Ню Йорк, се представяла за щерка на предприемач от Германия.

Тя пазила в загадка обстоятелството, че е родена в Русия през 1991 година и че на 16-годишна възраст се реалокира със фамилията си в Германия. Баща й е работил като водач на камион. След което стартирал бизнес с печки и климатици. През 2011 година Анна отива да учив лицей в Лондон. Прекъсва и се реалокира в Париж. Оттам се добира до Съединени американски щати, като взима заем в размер на към 200 000 $.

С тези пари наема апартамент в хотел 11 Howard, представяйки се за позната на притежателя. Посещава всемирски събития, оставяйки великодушни бакшиши на личния състав и устройвайки вечери за богаташи. На тях канила известни художници, предприемачи и спортисти. Сред тях били артистът Маколи Кълкин и милионерът Мартин Шрели.

В хотела Анна се среща с 25-годишната Неф Девис. Настойчиво й обръща внимание и я прави собствен персонален помощник. Така Анна имала достъп до информация за вложители, които биха могли да оказват помощ за основаването на фонд.


Своя неперфектен британски език Анна обяснявала с обстоятелството, че се е родила в Кьолн. А на неперфектния й немски нейното обграждане не обръщало внимание.

С времето обаче проблемите пред Анна нараствали. Първо станало ясно, че е задлъжняла на хотела с към 30 000 $ за храна и нощувки. Тя съумяла да погаси задължението, само че движимостите й били изведени от стаята. След това се реалокира да живее в няколко други хотела. Липсата на пари и отговорностите даже я карат да отседне при персоналния си треньор. Така един ден е задържана.

Сега Анна е в пандиза „ Рейкърс “ до Ню Йорк и чака своята присъда.

Узнавайки за историята, изданието New York Post определило Анна като „ момиче, които изобразява световна лъвица “. В отговор младата жена отвърнала, че не се възприема за такава и не е желала да бъде. Тя твърди, че е провела бизнес обеди.

Исках единствено да ме възприемат насериозно. Ако фактически търсех пари, щях да намеря по-добри способи да ги получа. Трудно е да се преодоляват житейските компликации, а не паричните, споделя Анна.
Разбира се, аз направих някои неточности. Но това не обезсмисля смисъла на нещата, които съумях да направя по точния метод, добавя Делви.
В света има безграничен капитал, т.е. пари. Има и безкрайно количество надарени хора, твърди тя.

Възможността историята на мошенницата да бъде пренесена на екрана към този момент е подета от Шонда Раймс. Предстои да забележим сериала по Netflix.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР