Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по изключително емоционален

...
Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по изключително емоционален
Коментари Харесай

Дъщерята на Христо Сираков се сбогува с баща си по уникален начин

Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по извънредно прочувствен метод с татко си. На скромното празненство, което се организира в столичен клуб с най-близките му, тя изпя една от обичаните му песни, а до момента в който бе с микрофона на видеостената зад тила ѝ се прожектираха фотоси от фамилния списък, които са запечатали голям брой щастливи моменти, написа " Флагман ".

Анна-Мария е момиче с благ глас, страховит темперамент и мощна воля. Христо Сираков се гордееше доста с нея и това, което е постигнала. Многократно повтаряше пред другари, че Анна-Мария има ужасно бъдеще – на мощна и сполучлива дама.

Публичният му облик бе на плейбой №1 в България, само че в действителност той бе любящ и подкрепящ татко. Анна-Мария е щерка от първия му брак, а от втория – с Ирен Онтева има наследник – Кристиян на 15 години, който през днешния ден мъчно одобри сбогуването с татко си. Тийнейджърът бе под директното настойничество на татко си, който се грижеше за него и се стремеше да го построи като стабилен мъж.

Според осведомени, прахът на Христо Сираков ще бъде разпилян на вилата му край София, в Италия и до гроба на татко му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР