Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по изключително емоционален

...
Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по изключително емоционален
Коментари Харесай

Разпръскват праха на Христо Сираков на три места

Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по извънредно прочувствен метод с татко си. На скромното празненство, което се организира в този миг в столичен клуб с най-близките му, тя изпя една от обичаните му песни, а до момента в който бе с микрофона на видеостената зад тила й се прожектираха фотоси от фамилния списък, които са запечатали голям брой щастливи моменти. Анна-Мария е момиче с благ глас, страховит темперамент и мощна воля.

Христо Сираков се гордееше доста с нея и това, което е постигнала. Многократно повтаряше пред другари, че Анна-Мария има ужасно бъдеще – на мощна и сполучлива дама. Публичният му облик бе на плейбой №1 в България, само че в действителност той бе любящ и подкрепящ татко. Анна-Мария е щерка от първия му брак, а от втория – с Ирен Онтева има наследник – Кристиян на 15 години, който през днешния ден мъчно одобри сбогуването с татко си. Тийнейджърът бе под директното настойничество на татко си, който се грижеше за него и се стремеше да го построи като стабилен мъж.



Ковчегът на Сираков бе затворен по гледище на околните. Тялото било неузнаваемо – лицето му било подпухнало от медикаментите, които са му вливали в последния месец, а той не приличал на себе си. „ Семейството му не искаше различен да го вижда по този метод. Настояха да затворим ковчега, а по-късно да го кремираме “, споделиха от погребалната организация пред кореспондент на Флагман.бг. Прахът ще бъде разпилян на вилата му край София, в Италия и до гроба на татко му.

фотография:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР