Анна Мария Чернева, Гергана Стаменова, Лиана Николова, Миглена Иванова, Елена

...
Анна Мария Чернева, Гергана Стаменова, Лиана Николова, Миглена Иванова, Елена
Коментари Харесай

Изкусителки ще четат “Приказки за възрастни във Варна

 Анна Мария Чернева, Гергана Стаменова, Лиана Николова, Миглена Иванова, Елена Брусарска, Полина Стоянова и Тодор Дърлянов ще се включат в четенето на “Приказки за възрастни " на 29 октомври, четвъртък във Vogue Club Варна.

Топ моделите на Playmate са се насочили към Варна. И в случай че единствено преди броени дни кандидатките в състезанието Playmate 2020 демонстрираха секси телата си, то на 29 октомври, четвъртък, едни от най-популярните плеймейтки ще покажат, че няма нищо по-секси от красива жена с възприятие за комизъм.

В четвъртък, от 20:00 ч., плеймейтките са подготвили четене на най-мръсните мръсни приказки, които можете да си предтсвите. В края на вечерта гостите сигурно ще се чудят от кое им се е замаяла главата – от възбуденост или от смях. Но дали секси историите ще са интимните самопризнания от спалнята на хубавиците - ще стане ясно на място.

Сред изкусителните Плеймейтки, които ще четат “Приказки за възрастни " са актрисата Анна Мария Чернева, певицата Гергана Стаменова, някогашната волейболистка Лиана Николова и Миглена Иванова. Освен тях, на сцената на Vogue Club Варна ще се качат още някогашната вокалистка на група Ice Cream Елена Брусарска, и актьорите Полина Стоянова и Тодор Дърлянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР