Анна Кастрева застава начело на отдел Корпоративни комуникации в Кауфланд

...
Анна Кастрева застава начело на отдел Корпоративни комуникации в Кауфланд
Коментари Харесай

Нов член на мениджърския екип на Kaufland България

Анна Кастрева застава отпред на отдел " Корпоративни връзки " в Кауфланд България ЕООД енд Ко КД. Тя ще дава отговор за построяването и ръководството на репутацията на компанията. Новосформираното звено ще сплоти обществените връзки, стратегиите за корпоративна обществена отговорност и вътрешните връзки на Kaufland България.

Анна Кастрева има 13 годишен опит в ръководството и стратегическото обмисляне и развиване на интегрирани информационни решения. Експертизата й включва изчерпателен взор върху ръководството на корпоративни, институционални, бранд и спешни връзки.

Преди да се причисли към екипа на Kaufland България, Анна е управител " Корпоративни връзки и PR " в bTV Media Group. Богатият си управителен опит Кастрева добавя и с дългогодишна работа в едни от най-хубавите организации в областта на връзките у нас.

Анна стартира кариерата си като публицист във вестник " Дневник ". Тя има бакалавърска степен по публицистика от Софийския университет " Св. Климент Охридски " и тапия по PR от The Chartered Institute of Public Relations, UK.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркетa в цялата страна.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР