Анна Александрова, депутат от ГЕРБ-СДС, фейсбукКойто в Продължаваме промяната и

...
Анна Александрова, депутат от ГЕРБ-СДС, фейсбукКойто в Продължаваме промяната и
Коментари Харесай

Който в ПП и ДБ си мисли, че скандалът с финансирането им от криптобанката Nexo може да бъде заметен,е в дълбока заблуда

Анна Александрова, народен представител от ГЕРБ-СДС, фейсбук

Който в Продължаваме промяната и Демократична България си мисли, че абсурдът с финансирането им от криптобанката Nexo може да бъде заметен, омаловажен и неглижиран е в дълбока илюзия. Това няма да се случи, макар медийния им комфорт и опитите на техни представители да се изкарат жертва на интернационален скрит план.

Каква щеше да бъде тяхната реакция и тази на обществеността, в случай че потвърдено ГЕРБ бе получавала стотици хиляди левове от организация, която е упрекната в пране на пари и извънредно тежки закононарушения?

Наистина ли ни мислят всички нас за толкоз наивни, че да повярваме, че елементарни чиновници подаряват по 20 000 лева, а двете партии получават големи суми, тъй като доста харесват политиката им?

Какви задължения са поемани от тяхна страна против всичко това?

Дават ли си сметка, че с дейностите си лепват срамно леке на страната ни, в която излиза наяве, че два водещи политически субекта, които управляваха до неотдавна, са директно финансирани от конструкция, против която има интернационално следствие и обосновани подозрения за незаконна активност?

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР