АНКОРИДЖ, Аляска (AP) — Един от двамата пилоти на борда

...
АНКОРИДЖ, Аляска (AP) — Един от двамата пилоти на борда
Коментари Харесай

Пилот съобщи за пожар на борда на самолет, превозващ гориво, опита се да се върне във Феърбанкс точно преди катастрофата

АНКОРИДЖ, Аляска (AP) — Един от двамата водачи на борда на аероплан, пренасящ гориво, заяви, че в самолета има пожар малко преди този момент се разруши и изгоря отвън Феърбанкс, убивайки и двамата души на борда, сподели чиновник на федералната авиация в сряда.

Пилотът е осъществил радиовръзка за спешната обстановка по време на борба малко след излитането, сподели Клинт Джонсън, началник на Регионален офис на Националния съвет за сигурност на превоза в Аляска. Те се опитваха да се върнат на интернационалното летище Феърбанкс, когато изгубиха връзка, сподели той.

Самолетът се разруши на към 7 благи (11 километра) отвън Феърбанкс, удряйки се в стръмен рид и се плъзгаше по насип към брега на река Танана. Щатските служители на реда на Аляска споделят, че не са открити оживели.

Самолетът излетя от Феърбанкс малко преди 10 часа сутринта, претрупан с 3200 галона мазут за Кобук, инупиатско село с по-малко от 200 души, ситуирано на към 300 благи (480 километра). ) северозападно от Феърбанкс.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР