Анкетното проучване е във връзка с формирането на анализи и

...
Анкетното проучване е във връзка с формирането на анализи и
Коментари Харесай

Анкетно проучване относно изготвяне стратегия за водено от общностите местно развитие за МИГ Пордим - Плевен

Анкетното изследване е по отношение на образуването на разбори и осъществяването на експертна работа по правене на тактиката за водено от общностите локално развиване (СВОМР) за " МИГ Пордим - Плевен ".

УВАЖАЕМИГРАЖДАНИНАОБЩИНИТЕПОРДИМИПЛЕВЕН,

В партньорство Община Пордим и Община Плевен са в развой на основаване на „ Местна инициативна група (МИГ) Пордим – Плевен ” за използване на метода водено от общностите локално развиване (ВОМР) за интервала 2023- 2027 година, за който следва да бъде направена тактика.
Проектът обгръща цялата територия на община Пордим и част от територията на община Плевен - с. Беглеж, с. Бохот, с. Брестовец, с. Горталово, с. Гривица, с. Дисевица, с. Коиловци, с. Къртожабене, с. Къшин, с. Ласкар, с. Мечка, с. Николаево, с. Пелишат, с. Радишево, с. Ралево, гр. Славяново, с. Тодорово, с. Тученица, с. Търнене.
Прилаганите тактики за ВОМР са в интерес на дребния локален бизнес, основават по-добри стопански, обществени и екологични условия за живот в дребните население места. ВОМР е териториален метод, който потвърди преимуществата си за развиване на локалната стопанска система.

Попълването на АНКЕТАТА -https://forms.gle/jddSAfSgRA4mqDpm9, отворена до 30.06.2023 година, ще бъде от особена значимост за качественото и навременно разработване на новата тактика!

Бъдетеактивнииотговорникъмместноторазвитие!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР