Анкетната комисия за скандалните сделки около Международния панаир в Пловдив

...
Анкетната комисия за скандалните сделки около Международния панаир в Пловдив
Коментари Харесай

Разследването за Панаира в 48 НС беше провалено от главните замесени лица

Анкетната комисия за скандалните покупко-продажби към Международния панаир в Пловдив се провали на финала на 48 Народно заседание, откакто нито един от главните участници в десетилетната сага не се появи пред депутатите.

Поканата за чуване беше отклонена от Георги Гергов, Бойко Борисов, Сергей Станишев, Корнелия Нинова, Румен Овчаров, кметовете на Пловдив и Варна - Здравко Димитров и Иван Портних.

Вместо тях се появиха единствено няколко чиновници на администрацията от община Пловдив и общинските съветници от Демократична България Веселина Александрова (лицето на борбата против " подаряването " на Панаира на Георги Гергов) и от " Кауза България " Румяна Толова.

Провалът на съвещанието се случва броени дни преди цялото 48 Народно заседание да бъде необуздано поради неспособността му да излъчи държавно управление.

От комисията за Панаира въпреки всичко имат намерение да изготвят отчет, който да бъде импортиран в прокуратурата и Агенцията за държавна финансова ревизия поради подозрения за ощетяване на обществения интерес.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР