Анкетирани от популярен онлайн туристически портал споделиха как са се

...
Анкетирани от популярен онлайн туристически портал споделиха как са се
Коментари Харесай

COVID-19 и промените, когато тръгнем да почиваме

Анкетирани от известен онлайн туристически портал споделиха по какъв начин са се трансформирали навиците им след пандемията, заяви РИА Новости.
Проучването е измежду 2500 консуматори и 59% ще трансформират метода си към планирането на туристическо пътешестване след премахването на карантината.
Една трета (29%) от интервюираните са декларирали, че в бъдеще при покупка на самолетни или автобусни билети ще избират алтернатива, включваща опция за безвъзмездна анулация на пътуването.
Една четвърт (24%) имат намерение да резервират хотели на същия принцип.
Всеки пети екскурзиант (21%) възнамеряват да сключат здравна застраховка за времето на почивката си, а 16% от интервюираните - спомагателна застраховка за пътешестване.
17% от интервюираните са декларирали, че ще закупят авансово и ще употребяват постоянно дезинфектанти, а 8% ще носят маска в градския превоз и откакто това престане да бъде наложително.
Един от 10 възнамерява да заобикаля обществени събития и тълпи – концерти и купони на плажа. По-малко евентуално е туристите да посещават постоянно кафенета и заведения за хранене – 10% ще си купуват подготвена храна за хотела. 7% признаха, че по време на почивката си, с цел да избегнат скупчвания на хора, ще се откажат от локалния градски превоз и ще наемат автомобил чартърен.
Още: " Сериозно понижение на случаите на ковид в България, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР