Анкетата на ФАКТИ за плажа Вромос и дали там има

...
Анкетата на ФАКТИ за плажа Вромос и дали там има
Коментари Харесай

Vox ФАКТИ: Вромос – тука има, тука нема – радиация

Анкетата на ФАКТИ за плажа Вромос и дали там има радиация възбуди нашите читатели. Ето и част от най-харесваните мнения.

Патил разяснява:

Плажът на Черноморец от край време е с нараснал радиационен декор поради близостта с военноморската база Атия. Две фамилии мои близки другари, които работиха дълги години там всичките си отпътуваха без време от разнообразни типове рак. Случайно? Не мисля!!!

Дионтей репликира на Патил:

Няма нищо общо с военната база. Причината за радиация е, че там са изливали остатъчни артикули от мина Росен по комунизма. Който е ходил на плаж Вромос знае, че плажа е доста плитък а повода за това е, че е насипван пясък, с цел да се обезврежда ненапълно радиацията, която преди е била много по-голяма.

Вромос прецизира:

Явно всички сте доста заблудени! Притежавам място там и не един път сме правили публични замервания (по условие на държавата) като резултат всякога е еднакъв НЯМА РАДИАЦИЯ!!! Това можат да го потвърдят и възрастните хора там които са по на над 80 години и от 50-60 години всяко лято са си там и към момента са живи и здрави, а те не са 1 и 2-ма. Интересно е по какъв начин тъкмо в разгара на сезона всякога има радиация през другото време няма?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР