Анкетата комисия „Грипен“ се явява комисия „АнтиРадев“. Това коментира в

...
Анкетата комисия „Грипен“ се явява комисия „АнтиРадев“. Това коментира в
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Анкетата комисия „Грипен“ се явява комисия „АнтиРадев“

Анкетата комисия „ Грипен “ се явява комисия „ АнтиРадев “. Това разяснява в предаването „ Тази заран “ по основният секретар на президента Румен Радев – полк. Димитър Стоянов.

„ Целият този развой беше манипулиран от господин Цветан Цветанов. Непрекъснато се внушаваше, че има корупция по високите етажи, непрестанно се подаваха информации, че е оказан напън от президентската институция върху служебното държавно управление, върху комисията, която прави оценка офертите. Стигна се до там дори да се приказва, че под въздействието на президентската институция единият план е бил интензивен – този за изтребителя (за рационализация на Военновъздушните сили, бел. ред.), другият – за военноморските сили – беше занимателен “, сподели Стоянов.

„ Председателят на комисията (Емил Христов. бел. ред.) си разреши да разяснява, че тази комисия ще бъде добре пристигнала за президента, защото тя ще почисти името му. Аз задавам въпроса: „ Какво би трябвало да бъде изчистено от името на президента – корупция няма, тъй че не виждам смисъл по този метод да се подхожда “, сподели още гостът.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР