Анкета, проведена в Русия, показа какво най-много обичат жителите на

...
Анкета, проведена в Русия, показа какво най-много обичат жителите на
Коментари Харесай

Руснаците предпочитат телевизията пред секса

Анкета, извършена в Русия, сподели какво най-вече обичат жителите на най-голямата страна в света. Според " Ливада център " най-любимото занятие на руснаците е да гледат телевизия. За това са дали своят вот 34 % от жителите. Сексът е обичан на по-малко от една трета - 12 на 100.

Второ място получава печеленето на положителни пари - 26. Да прекарат време с децата си обичат 24 %, същият % обича да си похапне добре. Заниманията в градината събира 23 %, а 22 - да прекарат време с обичан човек, да пътешестват и да сготвят нещо вкусно. Да слушат музика, да одобряват посетители и четат книги обичат 20 % от руснаците. Да се занимават с къщна работа избират 17 %, да пазарят - 16. Също 16 харесват да се разхождат в гората.

Да харчат пари без мярка обичат 15 % от интервюираните. Риболовът, ловът и разпиването в компания са обичани на 12 %, колкото е и сексът. Да се разхождат с животни обичат 10 на 100, работата и спортът са обичани на 9 %, игра с компютър - 8, гледане на обичан тим - 7, организацията на някаква работа - 5,игра на шахмат и други настолни игри - 3. И най-после - 4 % обичат да не вършат нищо, а 1 получават задоволство от занимания с политика. Анкетата е извършена в 136 града в страната, в нея вземат участие 1600 души.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР