*** Анкара Премиерът Бойко Борисов ще проведе среща с турския

...
*** Анкара Премиерът Бойко Борисов ще проведе среща с турския
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 2 март

*** Анкара

Премиерът Бойко Борисов ще организира среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган в Анкара.

*** Босилеград

От 18.00 часа в КИЦ „ Босилеград “ Столична община и КИЦ „ Босилеград “ ще празнуват тържествено националния празник на Република България.

*** София

От 09.00 ч. IV-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Ангел Янчев и група за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 в ЦУМ ще бъде открит организира Мартенски базар – „ Всичко за дамата “.

От 10.30 ч. II-ри състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Божидар Кузманов и група за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа на обръщалото на рейсовете при НСА в кв. „ Дървеница “ ще се организира брифинг на „ Пътна полиция “ за започваща нова интервенция.

От 18.30 ч в „ Български културен център “ на ул. „ Веслец “ 13 ще се организира показване на книгата „ Пътеводител на старите български земи: 100 обекта на българското културно-историческо завещание отвън България “.

*** Банско

От 16.30 часа пред паметника „ Банско помни героите” ще бъде изпълнен националният химн и ще бъдат положени венци и цветя.

От 17.30 часа в огромния салон на читалище „ Никола Вапцаров” учениците от СУ „ Неофит Рилски” ще изнесат Концерт-спектакъл, отдаден на 3-ти март.

*** Бургас

От 10.30 часа в парка на ж.к. " Изгрев " в Бургас деца ще закичат дърветата.

От 11.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се организира конференция във връзка присъединяване на Михаил Копанов в презокеанската ветроходна регата OSTAR.

*** Велико Търново

От 17.00 часа на сцената в читалище „ Надежда” ще бъде показана пиеса, отдадена на Националния празник на България – Трети март приготвят възпитаници от Велико Търново.

*** Видин

От 10.30 ч. до крепостта Баба Вида ще бъде направена възстановката за освобождението на Видин.

*** Горна Оряховица

От 16.30 часа в НЧ „ Пробуда-1904 “ в кв. Калтинец “ е проведена празнична стратегия „ С обич към самодейното изкуство ".

*** Горна Оряховица./ с. Долна Оряховица

От 18.00 часа в НЧ „ Христо Козлев-1883 “ ще се организира празничен концерт, отдаден на Националния празник на Република България, с присъединяване на читалищни колективи.

*** Добрич

От 10.00 ч. в Художествената изложба – Добрич ще се организира ателие „ Мартеница “.

От 11.00 ч. във фоайето на Младежки център – Добрич ще се организира мотивационна среща „ Моята Родина “.

От 17.00 ч. в Музея в градски парк „ Св. Георги “ гостува изложбата „ Руско-турската освободителна война от 1877–1878 година “

От 18.30 ч. в концертната зала на Младежки център – Добрич ще се организира събитието под надпис „ Мисля те, Родино “.

*** Плевен

От 11.00 часа българският комисар за нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел ще взе участие в кръгла маса с възпитаници и учители от Държавната финансово-стопанска гимназия " Интелект " – гр. Плевен.

*** Пловдив

От 09.00 ч. в зала 10 на Окръжен съд – Пловдив ще бъде прегледано дело против подсъдимия С. Х.

*** Русе

От 18.00 ч. в Историческия музей ще гостува проф. д.ф.н. Анчо Калоянов. Той ще показа том V от поредицата си „ Славянската православна цивилизация /Възкръсналият Велики Преслав (1037-1185) и възвърнатото царство на цар Иван Асен II (1241-1308)/ “.

*** Свищов

От 15.00 часа в Художествена изложба – Свищов ще бъдат подредени най-красивите творби в състезанието на Община Свищов.

*** Стара Загора

От 12.30 ч. в двора на СУ „ Максим Горки “ ще се организира самодейността „ Да съхраним българското “.

От 18.00 в зала „ Байер “ ще се организира галерия на школата по изобразително изкуство при НЧ „ Родина 1860 “ „ Аз съм българче, обичам… “

*** Хасково

От 18.00 часа в Концертната зала на Младежки център Хасково ще се организира концерт „ Обичам България “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР