Анкара днес осъди приемането от комисията по външни работи на

...
Анкара днес осъди приемането от комисията по външни работи на
Коментари Харесай

Турция осъди приетите от Сената на САЩ санкции

Анкара през днешния ден осъди приемането от комисията по външни работи на Сената на Съединени американски щати на пакет със наказания против Турция и финансовия й бранш, съобщи Анадолската организация.

Подготвянето на пакет с антитурски наказания в Сената на Съединени американски щати е следващата демонстрация на пренебрежение към суверенитета на Турция, се споделя в изказване на министерството на външните работи на Турция.

Анкара доста добре знае какви са аргументите за подготвянето на резолюция, предвиждаща въвеждане на наказания по отношение на Турция по отношение на интервенцията "Извор на мира " (в Северна Сирия) и по отношение на контракта за доставки на съветските зенитно-ракетни системи С-400. Истинската причина за създаването на документа е разочарованието на избрани кръгове, което е обвързвано със съкрушителния удар, който Турция нанесе на плана, подготвян отдавна за Северна Сирия, се споделя в текста на турското външно министерство.

В изказването е посочено още, че антитурските начинания, за които интензивно се лобира в двете камари на американския Конгрес, са ориентирани към американската "вътрешнополитическа публика ".

Тези дейности са следващата демонстрация на пренебрежение към стъпките, ориентирани към обезпечаването на националната сигурност на Турция, се споделя в текста.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР