Анжелик Кербер даде сериозна заявка за титлата в Мелбърн. Шампионката

...
Анжелик Кербер даде сериозна заявка за титлата в Мелбърн. Шампионката
Коментари Харесай

Кербер преодоля четвъртфиналите за 51 минути

Анжелик Кербер даде сериозна поръчка за купата в Мелбърн. Шампионката от 2016 година се класира за полуфиналите на Откритото състезание на Австралия след победа с 6:1, 6:2 над американката Мадисън Кийс.

Бившата номер 1 в света записа 14-а поредна победа от началото на сезона и с всеки минал мач демонстрира, че е преодоляла тежките моменти от предишния сезон и още веднъж е в най-хубавата си форма. Германката ще спори със Симона Халеп или Каролина Плишкова за място на финала.

.@AngeliqueKerber's last 14 matches: WWWWWWWWWWWWWW.#AusOpen pic.twitter.com/5sfKZAlJRe
— #AusOpen (@AustralianOpen) 24 January 2018
Кербер проби в първия гейм против поставената под номер 17 американка и по-късно бързо поведе с 4:0. Тя завърши първия сет за 22 минути, а превъзходството й продължи и във втория. Кийс не можеше изобщо да откри ритъма си. Единственият интервал, в който го направи, бе при започване на втората част, когато завоюва два следващи гейма и понижи до 3:2.

Мадисън приключи срещата с 25 непредизвикани неточности в разочароващ за нея мач. Това постави завършек на отличното й показване в Мелбърн. Финалистката от US Open не бе изгубила сет до четвъртфиналите.

You shall not pass

Solid from Kerber #AusOpen pic.twitter.com/iZBETZQCfZ
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) 24 January 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР