Анита Мейзер яде шамари в затвора. Бившата миска се е

...
Анита Мейзер яде шамари в затвора. Бившата миска се е
Коментари Харесай

Бивша съкилийничка на Анита Мейзер разкрива: Отдала се е на бой и оргии в затвора

Анита Мейзер яде плесници в пандиза. Бившата миска се е отдала на пердах, пристрастености и оргии в сливенския изправителен център. Скандалната брюнетка е гледана като принцеса от надзирателите, разбра HotArena.

Бивша съкилийничка на миската споделя пикантни детайлности за силиконката. „ Към Анита отношението е постоянно особено. Аз се разболях от рак и не ми обърнаха никакво внимание.

Върнах се бременна от спиране на присъдата, получих кървене, само че не се погрижиха за мен и пометнах. Никога повече няма да имам деца ”, оплаква се една от някогашните съкилийнички на Анита—Радка Велкова.

„ При нея за една топчица под силикона и незабавно я изведоха с прокурорска заповед ”, споделя тя.
По думите й Анита се употребява със особено отношение и за други неща — храна и консумативи.

„ Носят й в шишенца от кристал парфюми, домати с цялостни чанти, маркови облекла, кремове и други. „ Дрехите й са марка „ Версаче ”, маратонките „ Адидас ”. Неща, които други не можем да си позволим ”, споделя още Радка.

Тя споделя, че миската е фаворитка на надзирателите и те я боготворят. Освен това загатва за оргии с други дами в пандиза.

„ Анита Мейзер избира дами. Има другарка в пандиза. Същата като нея—туркиня /Рожденото име на Анита е Айше—б. а./ Българското име на гаджето е Жанета. Аз персонално съм ги хващала.

Без да желая, разтварям вратата и ги пипвам в леглото… ”, споделя някогашната затворничка.
„ Налита и на мъже или девойки, които се стягат с бинтове, с цел да наподобяват на момчета. Кани ги на кафенца, черпи ги със солетки ”, разкрива още Радка.

Тя обаче признава, че с изключение на кавги, Мейзер също по този начин предизвика и проблеми. И даже е яла пердах поради държанието си. „ Аз персонално съм я била, бих й два шамара, че ми сподели „ мърша ”. Беше забранила на едно момиче с тройна шизофрения да върви по коридора, тя е като малко детенце.

Потърсих й сметка. „ Нищо не съм й забранявала, мършо ”, обиди ме Анита ”, споделя още Радка Велкова. От пандиза в Сливен до момента не са коментирали тези изказвания на някогашната затворничка, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР