Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на следващото ВИП

...
Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на следващото ВИП
Коментари Харесай

Анита Мейзер във „ВИП Брадър“ срещу 200 бона хонорар! Излиза от затвора през лятото, наесен ще е част от хитовото риалити

Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на идващото ВИП издание на „ Биг Брадър “ идната есен, научи извънредно HotArena.

 

Напращялата ромка е била цанена за шоуто още преди 2 години, само че престоят й в Сливенския затвор осуетил проектите на продуцентите.

Този път обаче няма мърдане и договорът към този момент е подготвен, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лв. . Анита се трансформира в същинска сензация, откакто по време на любовна игра несъзнателно удуши със „ свинска опашка “ брачна половинка си – културиста Николай Димов. Мейзер, родена с името Айше, получи 4 и половина години затвор за трагичния сакатлък, само че ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. Това ще й отвори пъти към Къщата на Големия брат, писа „ Таблоид “.

Екипът на шоуто имал гениалния проект да включи силиконката в изданието още през 2016-а година, като за задачата продуцентите задействали дебели връзки и писали специфична молба до Министерство на правораздаването . Предложението им било за Анита да бъде издигната специфична „ брадърска “ килия, в която хем да взе участие в тв формата, хем времето да се брои като изтърпяване на наказването. Другият вид, който предложили от шоуто, бил Айше да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана непрекъснато от полиция. Тогавашният министър на правораздаването Екатерина Захариева обаче изрично отхвърлила хитрото, само че налудничаво предложение.

В последна сметка се наложило „ ВИП Брадър “ да изчака, до момента в който Мейзер изтърпи половината от наказването си и бъде освободена за положително държание. 

Силиконката в началото се дърпала, тъй като възнамерявала щом поеме първите глътки въздуха на свободата, да изчезне от България. Чутовният хонорар от 200 бона обаче я склонил да промени решението си . Такива пари за присъединяване в предаването са взимали единствено суперзвездата на чалгата Преслава, както и задграничната гостенка Памела Андерсън. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР