Анита Мейзер преживя нов шок в затвора. Ромката с рождено

...
Анита Мейзер преживя нов шок в затвора. Ромката с рождено
Коментари Харесай

Анита Мейзер Се Преобрази В Затвора, Ето Какво Се Случва С Нея

Анита Мейзер претърпя нов потрес в пандиза. Ромката с рождено име Айше Желева, която излежава присъда за ликвидиране на брачна половинка си – фитнес инструктура Николай Димов, е надебеляла свиреп зад решетките.

Стрелките на кантара блъснали 100 кг, а Анита напряко не можела да повярва. Тя изпаднала в смут, до момента в който била на обзор в лазарета към Сливенския затвор. Именно там се претеглила, с цел да види какъв брой би трябвало да смъкна, с цел да се възстановява кръвното й налягане, което от нерви почнало да хвърчи нагоре.

Мейзер, която преди години интензивно се хвалеше с лентата за хубост, удостоверяваща, че тя е „ Мисис България ” и ще показва отечеството ни по света, много се е наляла. Над тогавашната си кръшна снага секс бомбата прибавила съвсем още 40 кг.

Така при височина от 162 сантиметра, Мейзер открила, че топенето на мазнините ще й бъде много мъчно отсега нататък. Като причина за напълняването тя показала мощният стрес, на който е подложена в последната година.

Анита се кълняла, че е на път да изпадне в жестока меланхолия, в случай че не бъде пусната да се лекува. Та обяснявала, че не може да спи от нерви. Страхувала се даже да си затвори очите, с цел да не сънува кошмари или пък изведнъж да не я атакуван други съкилийнички, както към този момент нееднократно стана. Отделно брюнетката нямала право на избор на храна, което мощно нарушило здравословните й привички, написа „ Уикенд “.

Вместо био артикули и салатки, силиконката се тъпчела с вафли и тутманици от лафката – храни, които коремът й не познавал преди да влезе в панделата. Така незабелязано почнала да завишава тежестта си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР