Анита Мейзер посреща втори рожден ден в затвора.Бившата миска, която

...
Анита Мейзер посреща втори рожден ден в затвора.Бившата миска, която
Коментари Харесай

Анита Мейзер с втори рожден ден в затвора

Анита Мейзер посреща втори рожден ден в пандиза. Бившата миска, която бе упрекната за убийството на брачна половинка си Николай Димов, този път реши да чества непретенциозно, научи HotArena .

Мейзер, която би трябвало да лежи четири и половина години, е решила да означи празника си, в компанията на най-близките си съкилийнички. От посолството в Съединени американски щати са изпратили приветствен адрес до Анита, защото е американска гражданка.

Те също по този начин прецизно наблюдават положението й в пандиза, както и отношението към нея, защото е американска гражданка.

Вече съвсем две години Анита лежи в килия поради гибелта на брачна половинка си. Д елото й обаче е върнато за преразглеждане, откакто самата тя се отхвърли от самопризнанията си. По думите й, сега на гибелта на Димов даже не е била в жилището.

И следствието още веднъж изследва, допустимо ли е Димов да се е самоубил.

Присъдата й от 4 години не е дефинитивна, а Мейзер трансформира много постоянно показанията си. Докато чака окончателното решение на съда, тя ще остане в пандиза.

Този път за празника й ще дойде щерка й Джули, която е купила дребна торта за случая. Миската се разнообрази и с посещаване в София, където лежа поради проблеми с нервите.

За разлика от предходната година, този път Мейзер няма да чества шумно. Миналата година тя подвигна ваучър, а съкилийничките й я зарадваха с торта с бисквити и плодове.

Миската получи даже флашка с настоящите чалга шлагери. Освен това надзирателите благоволиха да й разрешат да украси килията, а също и да се извият кръшни кючеци по време на празника.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР