Анита Мейзер получи наказание 2 години затвор, след като беше

...
Анита Мейзер получи наказание 2 години затвор, след като беше
Коментари Харесай

Анита Мейзер се връща в затвора за кратко

Анита Мейзер получи наказване 2 години затвор , откакто беше приета за отговорна по двете повдигнати й обвинявания – за ликвидиране по несъобразителност на брачна половинка й Николай Димов и за предлагането на рушвет на проверяващ служител на реда. Решението е на Върховния касационен съд и е дефинитивно

Мейзер към този момент е арестувана и изтърпява присъдата си в Сливенския затвор. От нея ще бъде приспаднат досегашният й престой зад решетките, който е повече от 22 месеца

Върховен касационен съд е почел и цивилен иск , предявен от майката на Димов, в размер на 100 000 лв.. Освен това Мейзер би трябвало да заплати и санкция в размер на 4 000 лв..  

Последната инстанция е понижила наказването на Мейзер, която от Варненския апелативен съд получи 3 години затвор.  
 БГНЕС-->
Смъртта на 39-годишния Николай настъпи при снимането на кли п, проявяващ неговата мощ. Във съдбовната нощ на 14 август 2016 година културистът лежащ на масажната маса в жилището на Анита и изискал от нея да му постави две „ свински опашки ” на краката, една на ръцете зад тила му и две на врата, за които настоял да бъдат стегнати в допълнение.

Когато обаче се опитал да се освободи от тях, примката се стегнала и довела до задушаването му. В същото време Мейзер се опитвала да включи телефон, с цел да запише клипа. Виждайки че брачният партньор й получава гърчове, тя изпаднала в суматоха. Успяла само да го освободи от „ свинските опашки ” на ръцете му.
 БГНЕС/КРАСИМИР ДЕЛЧЕВ
Мейзер се уплашила, че ще бъде единствената обвинена за гибелта на културиста и решила да изнесе натрупа от жилището. Бутнала го от масажната маса в сак, който се пробвала да издърпа отвън жилището.

Тялото обаче изпаднало от чантата. Тогава Анита Мейзер решила да си сътвори оправдание, че не е била в дома си, когато мъжът й е умрял. Тя се измила и преоблякла, а с автомобила си отишла да пазари до близка бензиностанция, с цел да може да бъде запечатана от камерите. После посетила магазин за хранителни артикули, където също имало видеонаблюдение и в това време изхвърлила пакета със „ свински опашки ", както и тази, която съумяла да скъса от ръцете на Николай.

По-късно, откакто била отведена за разпит, Мейзер предложила на проверяващия служител на реда Веселин Радев рушвет от 10 000 евро, след това – 20 000 евро, а най-после вдигнала сумата до 30 000 евро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР