Анита Мейзер обяви за продан жилището си във Варна, в

...
Анита Мейзер обяви за продан жилището си във Варна, в
Коментари Харесай

Сензационна новина за Мейзер, прокълнатия й апартамент, в който уби мъжа си, и 600 бона

Анита Мейзер разгласи за обмен жилището си във Варна, в което през лятото на 2016 година умъртви при секс случай мъжа си Николай Димов. Това твърди в. " Уикенд ".

Просторният апартамент на мургавата силиконка със противоречива биография, ситуиран на 2-ия етаж в стъклена кооперация на улица „ Първа “ в местността „ Траката “ в морската столица, се продава посредством организация „ Явлена “, като цената на жилището от 208 квадратни метра е закрепена на 600 000 лв..

Макар парцелът на Анита Мейзер да е в съвършено положение, чудесно обзаведен с дизайнерски мебели и да е на има-няма 500 метра от резиденцията на властта Евксиноград, кандидат-купувачи за жилището липсват.

„ Жилището се продава от най-малко година, само че никой не желае да го купи поради нещастието, която се разигра там. Цяла Варна знае, че апартаментът е анатемосан и няма храбрец, който да се настани. Имотните брокери се мъчат да го продадат на руснаци или други чужденци, само че към този момент без триумф “, признават съседи на 53-годишната носителка на наградата „ Мисис България “.

Само преди два месеца – на 24 юни, Анита Мейзер излезе предварително от пандиза , откакто съдиите одобриха, че здравословното й положение зад стените на Сливенския затвор внезапно се е влошило. Срещу 5 000 лв. парична гаранция мургавата секс бомба напусна килията си, с цел да се лекува. Според правосъдните лекари, овдовялата за повторно българка с двойно поданство страда от бактериална вагинална зараза и от силиконите си. Трябвало да се подложи на нови пластични интервенции, с цел да опази големите си 600-кубикови гърди.

Мейзер ще сътвори същински казус в международната история на „ ВИП Брадър “

Мейзер е въдворена под домакински арест, само че не в жилището във Варна, в който умъртви културиста Николай Димов, а на друго място, пазещо се в загадка. Според близки до съдбовната миска, към днешна дата тя населява къща във варненското село Виница. Опитала се да си издейства пътешестване до чужбина, сякаш с цел да се подложи в задгранична клиника на пластични интервенции, само че правосъдните управляващи не й разрешили, защото се страхували, че тя ще се укрие от правораздаването.

Министерството на правораздаването с публична позиция за невижданото присъединяване на Анита Мейзер във ВИП " Брадър "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР