Анита Мейзер обърка пристъп на паническа атака с коронавирус. Бившата

...
Анита Мейзер обърка пристъп на паническа атака с коронавирус. Бившата
Коментари Харесай

Мейзер с паник атаки заради короната - slava.bg

Анита Мейзер обърка припадък на паническа офанзива с ковид. Бившата миска толкоз се е стресирала, че решила, че е получила признаци на вируса.

Анита отпътува за дома си в Америка, където живее от години. Осъдената за непредумишлено ликвидиране на брачна половинка си Николай в България, се реалокира в Съединени американски щати, откакто изтърпя наказването си у нас, написа „ България днес”.

Притеснителните белези на смъртоносната болест Мейзер усетила късно вечерта, изяснява тя.

В един миг силиконката почувствала, че остава без въздух, което е един от признаците на ковид инфекцията. Симптомите мощно я тормозили, изключително откакто се задълбоч.

Тя почнала да се задушава и едвам успявала да си поеме мирис.

„ Снощи щях да умра... споделям го съществено... усетих, че оставам без въздух. Задушавах се и едвам дишах... Все едно по кое време, само че и това ще стане... и този ден ще дойде”, написа в поста си Мейзер.

Среднощната рецесия някак минала без затруднения, а на сутринта „ болната от коронавирус” Анита първа побързала да излезе и да отпраши към Гранд каньон, който е на по-малко час път от Лас Вегас.

Мейзер изяснява, че не пропуснала опцията да се наслаждения на чистия въздух и разходката измежду природата. За разлика от България, в Съединени американски щати не са забранили туристическите разходки на открито, само че и местата там са задоволително отдалечени, с цел да не се засекат даже двама души на една и съща повърхност.

„ Все отново съм на години, когато всичко неприятно може всеки миг да се случи. Благодаря на Господ за всеки ден подарен!”, акцентира скандалната миска.

Анита даже си направи видео до момента в който се разхожда из Гранд Каньон. След това качи фрагментите в обществените мрежи, снимайки се да върви по алея, обута със състезателен екип и чехли.
В един миг тя се затичва със засилка към ръба на скалите.

"Мисля да се самоубия, мятам се”, споделя Анита Мейзер, до момента в който препуска към пропастта.

Набива спирачки на ръба и споделя „ Отказвам се! Друг път!”.

Нейни другари обаче взеха на съществено шегата й я и затрупаха с молби да не прави нищо рисково. Накрая Мейзер показа фотография, на която е седнала на ръба на каньона със подписани ръце във формата на сърце.

И сподели, че всичко е наред.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР