Анита Мейзер не стъпва в прокълнатия варненски апартамент, където уби

...
Анита Мейзер не стъпва в прокълнатия варненски апартамент, където уби
Коментари Харесай

Анита Мейзер Не Стъпва В Прокълнатия Апартамент, Спи По Хотели

Анита Мейзер не стъпва в прокълнатия варненски апартамент, където умъртви своя брачен партньор Николай Димов. Един от най-близките другари на скандалната Мис България Свят удостовери това пред “България Днес”. Тя излежа окончателната присъда от две години затвор по обвиняване в причиняване на гибел по несъобразителност и опит за рушвет на служител на реда.

“Изобщо не се е вясвала в жилището – удостовери източникът на “България Днес”. – Той към този момент не е неин. Прехвърли всичко на щерка си Джули.”

Мейзер живее по хотели. Тя тотално промени своя метод на живот и гледа да не се демонстрира на обществени места. Силиконката има право да пътува в чужбина след края на процеса. Самата тя обмисля да се завърне в Съединени американски щати, с цел да бъде надалеч от кошмара.

През лятото на 2016-а служители на реда откриха нейния брачен партньор Николай мъртъв във въпросния апартамент на Първа улица №66 в баровския варненски квартал Евксиноград. Луксозното жилище изглеждаше апетитна хапка за евентуални вложители. Докато беше в ареста, Мейзер пусна за продажба жилището. Нейната концепция беше с парите да си подсигури скъпата адвокатска отбрана. Няколко мераклии направиха огледи, само че доста бързо се отхвърлиха, откакто схванаха какво се е случило в злокобния парцел.

Мейзер притежаваше три жилището във въпросния блок. Доскоро на нейно име се водеше единствено гараж. Дори и този парцел беше запориран от съдия-изпълнител, откакто съдът удостовери иск от майката на Николай Димов – Петранка, за кръвнина в размер на 100 000 лева

В момента продължава да тече 6-месечен период, в който Мейзер може да заведе дело против страната в Страсбург. Според осведомени с желанията на силиконката тя има желание да изиска парично обезщетение, тъй като беше арестувана прекомерно дълго в предварителния арест. Мейзер и нейните бранители не са съгласни с обвиняването, че е дала рушвет на служител на реда директно след убийството.

Ако искът на Мейзер в Страсбург бъде почетен, тя може да прибере към 500 000 лева

Дъщерята на Анита Мейзер – Джули, се пробва да изолира публичния интерес към известната миска. По съвет на щерката и на нейните юристи силиконката отхвърля изявленията и заобикаля диалози даже с познати публицисти.

Една от аргументите за това е импулсивната натура на Анита. Наблюдатели на делото за убийството на Николай считат, че тя можела да си спести много от неприятностите, в случай че е запазила безмълвие и не се е оплела в своите показания след случая.

Доскоро Мейзер имаше желание да открие нова фешън линия за облекла, която да бъде продавана в няколко магазина в София и Варна. Проектът изисква сериозна инвестиция. Ако Анита успее да откри сътрудник, тя ще започва бизнеса при започване на идната година.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР