Анита Мейзер не е убийца, тя не може да извърши

...
Анита Мейзер не е убийца, тя не може да извърши
Коментари Харесай

Вижте как Кичка Бодурова защити Анита Мейзер

Анита Мейзер не е килърка, тя не може да извърши закононарушение. Това съобщи безапелационна естрадната легенда Кичка Бодурова.

Певицата поддържа Мейзер в обществените мрежи, където отсече, че едно прелестно момиче като нея не би могло да извърши такова злокобно закононарушение.

" Гледам изявление с нея и съм безусловно безапелационна, че тя не може да убие. Анита не е неприятен човек, тя не би направила неприятно на никого - повярвайте ми ", съобщи Бодурова. И добавя: " Вероятно това, че си е сменила името, е довело до драма и може би това я е предиздвикало да се направи да наподобява като... Момичето преодолява някакви комплекси. Но вярвайте ми, тя бе прелестно изглеждащо момиче - доста добра, даже наивна и доста уважителна. "

Певицата, която от дълги години живее в Щатите, си спомня, че за последно вижда Мейзер в компанията на щерка й на собствен концерт в Лас Вегас.

Бодурова изрече съжалението си за ориста на Мисис България Свят 2014 година, която продължава да лежи в Сливенския затвор. " Много мъчително ми стана за нея. Представям си какво е претърпяла - да убиеш обичания си човек, тъй като не можеш да откажеш да изпълниш капризите му ", изплака с горест певицата.

В гневна отбрана на Мейзер влезе и позабравеният фолкпевец Коста Марков. " Твърдо съм уверен, че тя не може да убие човек ", сбит бе той.

Анита Мейзер бе арестувана на 15 август 2016 година и упрекната в убийството на брачна половинка си Николай. 40-годишният културист бе открит с вързани към врата свински опашки. Според проверяващите двамата са имали груба любовна игра, в резултат на която Димов умира.

Делото на Мейзер ще се гледа още веднъж на 28 май, където ще се реши дали в началото дадената й присъда от 4 година и половина в пандиза да се понижи или да се усили, предават от България през днешния ден. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР