Анита Мейзер два пъти беше призната за виновна в причиняването

...
Анита Мейзер два пъти беше призната за виновна в причиняването
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Майка ми умря, като чу присъдата

Анита Мейзер два пъти беше приета за отговорна в причиняването на гибелта на своя брачен партньор Николай Димов. Окръжният съд във Варна й наложи наказване отнемане от независимост в период от 4 години и половина и да заплати кръвнина на околните на културиста в размер на 150 000 лв., а Апелативният съд промени наказването на 3 години затвор и понижи гаранцията на 100 000 лв..

Междувременно Мейзер беше освободена по здравословни аргументи под парична гаранция в размер на 5 000 лв. и сега чака решението на Върховен касационен съд. След излизането си от пандиза Анита се покри от медиите и отхвърляше медийни изяви и изявленията, само че в този момент реши да проговори пред „ Шоу “.

Покрила се е, защото медиите са я разкостили, а дъщеря й Джули е наричана „ дъщерята на килърката Анита Мейзер “. Въпреки че категорично е показала, че не желае да разяснява трагичната вечер, в която бе убит брачният партньор й, миската отсече: „ Още пострадвам и ще не преставам да пострадвам до края на живота си за Николай. Той беше моята огромна обич! Никога не бих му предизвикала нещо неприятно, защото… без него животът ми е просто празен. Мога единствено да кажа, че съм безусловно почтена и не съм килърка! Нека мине малко време и давам обещание, че ще опиша всичко за онази вечер, която разруши живота ми. Освен това мисля да напиша книга, в която да опиша безусловно всичко “.

Колкото до промяната на версиите си, Анита твърди, че е станала жертва на „ един доста добре скърпен сюжет “. Твърди, че са я „ наредили “, възползвайки се от шока й. Не е имало никакъв рушвет. Слушала е какво споделят служителите на реда и го е повтаряла като свои думи, защото си е мислила, че по този начин е вярно и прибавя: „ Истината е единствено една – че бях до магазина и откакто се върнах, го видях… Не е влизал никой различен, Николай е бил самичък “.

Майка му и на Николай, и изключително сестра му в никакъв случай не са харесвали Мейзер и са били срещу връзката им. „ Моля се на Бог да мога да се разбирам с тях, да бъдем семейство, да страдаме всички дружно за загубата на Ники. Защото аз с изключение на щерка, единствено тях имам като близки хора “, отсича Анита. Първоначално след случилото се, първата й мисъл е била да се самоубие, хвърляйки се от терасата, само че се е сетила какво ще аргументи на щерка си.

След като е чула първата присъда на Окръжен съд – Варна, майката на миската е изпаднала в рецесия и е умряла. Баща й още не може да се отърси от шока и в положение на некомпетентност, е бил блъснат от автомобил.

Анита споделя още, че както е била привикнала да живее в разкош, по този начин в пандиза й се наложило да се изхожда, с опрощение, в кофа. По 15 дни не е успявала, което й отключило редица заболявания. Силиконовите импланти в бюста й били за промяна и тя се моли да не се спукат, защото няма средства да ги възобнови. Напълно разорена е и с помощта на другари, които й носят храна, съумява да преживее.

Няма пари и да изплати кръвнината, а и смята, че откакто не е отговорна, не би трябвало от нейния джоб да излиза тази сума. Колкото до „ ВИП Брадър “, не са говорили с нея, а с юристите и е нямало по какъв начин да влезе, защото нервната й система е унищожена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР