Анита Желева, известна като Анита Мейзер, да изтърпи наказание лишаване

...
Анита Желева, известна като Анита Мейзер, да изтърпи наказание лишаване
Коментари Харесай

Съдът окончателно реши съдбата на Анита Мейзер!

Анита Желева, известна като Анита Мейзер, да изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ в размер на 2 години, реши дефинитивно правосъден състав на Върховния касационен съд (ВКС), съобщи Блиц.

``
реклама

Наказанието „ отнемане от независимост “ е намалено от 3 на 2 години. Наложена е и „ санкция “ в размер на 4 000 лева Решението е дефинитивно.
По отношение на недоволството на подсъдимата по отношение на нуждата от използване на института на условното наказание, висшите съдии не намират учредения за уважаването му.

Тричленният състав на Върховен касационен съд споделя тезата на въззивната инстанция за нуждата от преценка на събитието, че са осъществени две закононарушения.

„ Това по член 304а Наказателен кодекс (предлагане на рушвет на полицейски орган) освен е тежко такова, само че то е рушащо държавността и вярата на обществото в добросъвестното осъществяване на професионалните отговорности на държавните органи “, безапелационни са висшите съдии. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 10 секунди) Рейтинг: 1298 | Одобрение: 413 Тази чернилка да не си мислеше,че ще си върви,хахаха. В пандиза за изтърпяване на остатъка от наказването,никакви сантименталности. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР