Анита е диагностицирана с тежката форма на рак Ходжкин лимфома.

...
Анита е диагностицирана с тежката форма на рак Ходжкин лимфома.
Коментари Харесай

Бяха Я Отписали, Почина. След 17 Минути Анита Се Върна От Смъртта С Вечния Отговор! Ето Какво Ни Чака В Отвъдното! Всички Ще

Анита е диагностицирана с тежката форма на рак Ходжкин лимфома. Четири години тя се бори с заболяването, до момента в който една заран нещата стават доста страшни.

Случило се в дома й в Хонг Конг. Тя била парализирана и получавала гърчове. Съпругът й повикал кола за спешна помощ, не след дълго стигнали в незабавното поделение. Там Анита умряла. Лекарите покрили натрупа й и почнали да разчистват операционната. Точно 17 минути по-късно дамата по знамение оживяла! Събудила се и почнала да крещи. Лекарите се втурнали и открили, че тя е в видимо подобряващо се здраве.

Състоянието и било устойчиво. Направили и нови проучвания, и за безспорен потрес на лекарите от рака нямало и помен. Тя била в ослепително здраве! Направени са й редица задълбочени проучвания с най-модерните скенери, и в организма и не може да бъде засечена и диря от подлата болест. Лекарите не могат да дадат рационално пояснение за този случай. Това е, нещо, което умерено можем да назовем знамение.

Най-изумителното е, че Анита си спомня в подробност за претърпяното през тези 17 минути на оня свят. Нейният роман е замайващ.

Когато бях в незабавното поделение внезапно болката спря. Усетих по какъв начин тялото ми се обкръжава от мека бяла топлота, която ме повдига. Виждах и чувах всичко, само че не изпитвах болежка, а в противен случай – велика наслада, самодоволство и успокоение. Висше възприятие, което мъчно може да се изясни с думи.

Тогава получих всички отговори за живота си – усетих ги като усеща, които постоянно са се таели в мен. Знаех за какво съм се разболяла и каква е била моята задача на този свят - почувствах миг на висша истина, което е най-великото възприятие, което можете да си визиите.

Анита е към момента в чудесно здраве и се радва на блестяща кариера като публицист. Да е жива и здрава! /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР