Анимацията Златната ябълка се отправя на премиерно турне в страната.

...
Анимацията Златната ябълка се отправя на премиерно турне в страната.
Коментари Харесай

Българската анимация Златната ябълка тръгва на премиерно турне

Анимацията " Златната ябълка " се насочва на премиерно турне в страната. Проектът е копродукция на студио " Змей " и Българска национална телевизия. С повече детайлности по тематиката в Сутрешния блок гостува продуцентът на кино лентата Елена Рапонджиева.

Работата по един от най-обсъжданите сериали стартира преди пет години, откакто основателят му - Димитър Петров, напуща Cartoon Network и се завръща у нас, с цел да образува екип, с който развива концепцията си.
Елена Рапонджиева – продуцент на кино лентата: В " Златната ябълка " ще забележим приключенска история за порастване на четирима младежи. Ако има свят, в който всички български митове и фолклор живеят, това е светът на " Златната ябълка ".
В необхватен планински свят, където остарели духове бродят из горите и кукерските бойци пазят хората от злото, срещаме Вихра. Тя е 14-годишно настойчиво момиче, чиято коса е облак и се трансформира съгласно настроението й.

Вихра е щерка на дракон (дух на бурите) и на човек (кметицата на процъфтяващия град Хан). Ще последваме Вихра в нейното пътешестване в търсене на златната ябълка – митичен плод, който извършва стремежи и се появява единствено един път на 100 години.

Към Вихра се причисляват Влад и Бран – двама братя, които мечтаят да станат кукери, и Тина-Пакостина – дребна фея с благ глас и избухлив темперамент. Макар че действието се развива в екзотична фентъзи среда, сюжетът обгръща модерна тема и проблеми.

Повече детайлности за " Златната ябълка " - вижте във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР