Анимационна възстановка показва момента, в който Алек Болдуин застрелва Халийн

...
Анимационна възстановка показва момента, в който Алек Болдуин застрелва Халийн
Коментари Харесай

Направиха анимация с фаталния изстрел на Болдуин

Анимационна възстановка демонстрира момента, в който Алек Болдуин прострелва Халийн Хътчинс на снимачната площадка на кино лентата " Rust ", заяви " Daily Mirror ".

Операторката умря през октомври след изстрел на патрон от револвер, който е трябвало да бъде безвреден. Семейството ѝ към този момент е завело дело за непозволена гибел против артиста, а юристите ѝ разгласиха смразяваща анимирана възстановка на съдбовния случай.

Озаглавен " Убийството на Халина Хътчинс на снимачната площадка на " Rust ", злокобният клип стартира с кадър на дървената черква, където е снимана съдбовната сцена. После се вижда църквата от вътрешната страна и по какъв начин някой се доближава до Алек, в костюм, и му подава револвер, който той взема и слага в кобура под сакото си. След това той сяда на дървена скамейка.

Камерата се завърта, с цел да покаже Халина, застанала вляво от камерата дружно с трима мъже. Алек изважда револвера от кобура и стреля, като уцелва Халина, която пада обратно и извиква от болежка. Двама мъже се втурват към нея и ѝ оказват помощ да легне на пода.

Адвокатът на семейство Хътчинс, Брайън Паниш,заяви на конференция в Лос Анджелис: " че в случай че той не беше стрелял, тя нямаше да почине.

" Болдуин носи огромна част от отговорността, само че има и други, и това е, за което ще става дума в този случай - оценка на справедливото систематизиране на отговорността на всеки, който е виновен за покруса. "

Алек е упрекнат, че е изстрелял единствения патрон, който е улучил и умъртвил Халина, преди да излезе от тялото ѝ и да улучи режисьора Джоел Соуза в ключицата, до момента в който са се провеждали фотосите в Ню Мексико на 21 октомври предходната година.

На конференцията беше показана близо 10-минутна анимация, която също по този начин ужасяващо изобразява патрона, рязък гърдите на Халина.



Адвокатите на фамилията също по този начин обявиха, че съгласно индустриалните стандарти екипът би трябвало да стои зад защитно стъкло и да разполага с друго съоръжение за сигурност, до момента в който се снима такава сцена.

Смята се, че Алек е дал отговор във вторник вечерта със мистериозен пост в Инстаграм, в който е споделил видеоклип от арт апаратура в музея " Париш " с надпис " Всичко ще бъде наред ". По-рано той е казвал, че не е имал визия, че в оръжието има същински патрони и че " не е натиснал спусъка ". В жалбата против него като обвинени са посочени също Дейвид Холс, помощник-режисьорът, който е предал револвера на артиста, оръжейникът Хана Гутиерес-Рийд и други продуценти.

След трагичната гибел на Халина, Алек съобщи в изказване в обществените мрежи:

" Нямам думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния случай, лишил живота на Халина Хътчинс, брачна половинка, майка и наша колежка. Оказвам цялостно подпомагане на полицейското следствие за изясняване на метода, по който се е случила тази покруса, и съм в контакт със брачна половинка ѝ, като предлагам поддръжката си на него и фамилията му. Сърцето ми е разрушено за брачна половинка ѝ, за сина им и за всички, които познаваха и обичаха Халина ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР