АНИМАЦИОНЕРИТЕ се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб

...
АНИМАЦИОНЕРИТЕ се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб
Коментари Харесай

Анимационерите отново на сцена след тригодишна пауза

АНИМАЦИОНЕРИТЕ се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 15 май, тази сряда. Специални посетители на събитие са Les Animaux Sauvages . Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част започва в 22:00 ч. Селекцията на музика преди и след живите осъществявания е поверена на Мартин Михайлов.
АНИМАЦИОНЕРИТЕ са от създателите на „ Жълта музика “ и през годините се утвърждават като една от най-отличителните обединения у нас. Нетрадиционните и паметни текстове са тяхна емблема. В състава на бандата влизат титулярните Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), както и Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас).
Последната поява на групата е през 2016-та година, когато показват едноименния си албум „ Animacionerite ”, което прави редките им срещи с почитателите извънредно скъпи.
Les Animaux Sauvages е план на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и ново парче „ Neon Makes Me Happy ”. Насо Русков ще се качи на сцената и като гост-вокалист дружно с " Анимационерите " в осъществяване на „ Костюми в стаята на славата “.
Билети за концерта на се популяризират в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лева на предварителна продажба и 25 лева на самата дата и на място в клуба.
Организаторите припомнят, че всеки, закупил билет за отпадналия концерт на Gravity Co. на 03.04.2019 година в клуб Терминал 1, ще може да участва на 15.05.2019 година без потребност от презаверка на билета.
Каси: щандовете на Eventim на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “ , както и онлайн през уеб страницата на компанията. Броят на билетите е стеснен, ползата към този миг е мощен, заради което се предлага се предварителното им закупуване!
Събитието се реализира с общителната поддръжка на " Туборг ".
Animacionerite: Фейсбук page
Les Animaux Sauvages: Фейсбук page
FB event
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР