Анималисти откриха в южния сицилиански град Шака между вторник и

...
Анималисти откриха в южния сицилиански град Шака между вторник и
Коментари Харесай

Масово изтребват кучета в Сицилия

Анималисти откриха в южния сицилиански град Шака сред вторник и четвъртък на отиващата си седмица 30 кучешки натрупа. Според бранителите на животните песовете са били до един бездомни и всички били яли кюфтета със мощна отрова, разхвърляни около пътищата в извънредно живописния регион.

След като научи за всеобщото кучешко изтребване, кметицата на Шака Франческа Валенти издаде заповед, с която задължи съгражданите си да пазят и себе си, и домашните си любимци, от пръсната в зоната на града храна, написа "Монитор ".

Полицията към този момент не е разкрила създателите на всеобщата кучешка кланица, само че медиите на о. Сицилия към този момент написаха черно на бяло най-малко две хипотези за чудовишното закононарушение против четириноги. Според първата догадка бездомните кучета в региона на красивия древен град Шака били досадно доста, а общината нямала подслон, в който да ги прибере и локалните хора просто били решили да се отърват сами от напастта. Втората догадка е обвързвана с мястото, където са открити останките на мнзинствто песове – все наоколо с огромния градски плаж, от който през предишното лято помиярите безусловно прогонвали туристите. И нищо чудно арендаторите на пясъчната линия и притежателите на хотели и заведения за хранене в близост да са организирали сами разправата с нежеланите четириноги.

А що се отнася до кметицата Франческа Валенти, тя пък бе застрашена през вчерашния ден от анонимни бранители на животните, че в случай че не разкрие в най-скоро време кучешки подслон, на оня свят щели незабавно да бъдат пратени всичките й домашни любимци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР