Ани Цолова разкри защо е скъсала завинаги с Нова ТВ

...
Ани Цолова разкри защо е скъсала завинаги с Нова ТВ
Коментари Харесай

Ани Цолова стана бизнесдама

Ани Цолова разкри за какво е скъсала вечно с Нова ТВ

Бившата водеща на утринния блок по Нова телевизия Ани Цолова разгласи шумно завръщането си в общественото пространство, само че не като публицист, а като бизнесдама.

Бившата екранна половинка на Виктор Николаев става преподавател по обществена тирада, разгласи сама тя по едно и също време в изявление за женско списание, в профила си във Facebook и в Youtube, написа България през днешния ден. Бившето лице на Нова пуска и личен уебсайт с стратегиите за образование, в което ще бъде подкрепена от екип от психолози и рекламни експерти.

Журналистката е безапелационна, че не желае и да чуе за новините с техните кавги и произшествия и към този момент е поела по нов път- този на учител.

" Захванах се със серия от образования под надпис " Говори, с цел да те видят “. Казал го е Сократ. Ще покажа на хората по какъв начин добре и с страст да опишат за концепцията си, за продукта си, по какъв начин да ги презентират, по какъв начин да преодолеят страха си, когато би трябвало да приказват пред повече от 3-ма души ", изяснява брюнетката. Тя е удовлетворена, че откакто бе свалена от екран през есента на предходната година, е съумяла да се наспи и най-важното - да откри време за двамата мъже до себе си - сина Калоян и брачна половинка Васил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР