Ани Цолова най-сетне излезе от нелегалност, за да организира сватба.

...
Ани Цолова най-сетне излезе от нелегалност, за да организира сватба.
Коментари Харесай

Ани Цолова излезе от нелегалност въпреки депресията

Ани Цолова най-накрая излезе от конспиративност, с цел да провежда женитба. Тържеството не било нейно персонално, само че тя го приела не по-малко прочувствено, защото под венчило предходна най-хубавата й другарка и някогашна шефка Дарина Сарелска. Цолова освен участва на тържеството, само че беше и шаферка. Със същата отговорност били натоварени и журналистките Миролюба Бенатова и Десислава Стоянова. 

Приятелството сред 4-те дами е пословично, те нееднократно са били засичани дружно по почивки в Гърция, както и по магазините. Напоследък Цолова била в меланхолия поради уволнението си, само че поради Сарелска направила изключение и напуснала дома си, където се затвори откакто остана без работа. 

Всъщност Дарина и мъжът й Мирослав живеят на фамилни начала от години и имат две дъщери. Сега обаче почувствали нужда да узаконят връзката си. Впечатление направи, че Цолова се появи сама на тържеството, без мъжа си Васил. Това предизвика нови клюки, че бракът им е в рецесия, въпреки самата тя да показва положително въодушевление, предават от " Ретро ". 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР