Ани Цолова го удари на живот. По всичко личи, че

...
Ани Цолова го удари на живот. По всичко личи, че
Коментари Харесай

СНИМКА разкри какво всъщност прави Ани Цолова в момента

Ани Цолова го удари на живот. По всичко проличава, че някогашното лице от екрана на Нова телевизия е запазило близкото си другарство с някогашната си колежка Деси Стоянова.

Водещата на "Преди обед " по bTV качи селфи, на което двете аверки са ухилени до уши на фона на морските талази. В кой тъкмо курорт обаче отмарят не излиза наяве.


Стоянова е решила да чества рожден ден на морето, като пусна кадър, на който наподобява на магьосница, яхнала метла. Цолова обаче липсва на него.


Въпреки това си проличава, че Ани си изкарва нехайно и в действителност тотално е загърбила малкия екран. Припомняме, че тя напусна Нова и реши да скъса всякаква връзка с публицистиката:

"От много време обмислях да се разделя с дейната публицистика и журналистика. Но не аз избрах момента, по кое време да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е непременно. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 година и през лятото на 2017 – та година. "

Още през юли пък Цолова изяснява на почитатели, другари и почитатели в обществените мрежи, че се отдава на отмора след многото работа. Явно повече от месец след обявата, някогашната водеща на "Здравей, България " още си отмаря и събира сили за есента.

Снимката й с Деси Стоянова е качена и в профила й във "Фейсбук ". Явно Ани е решила да навлезе крепко в света на обществените мрежи, за което приказва и неотдавна основаният й профил в "Инстаграм ", в който макар че има едвам две фотоси, към този момент се натрупат стотици почитатели.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР