Ани Цолова е пред финансов колапс или поне така сочат

...
Ани Цолова е пред финансов колапс или поне така сочат
Коментари Харесай

Усмивката на бившата водеща Ани Цолова изчезна! Сега изкарва едва по 250 лв. на месец

 Ани Цолова е пред финансов колапс или най-малко по този начин сочат документите на компанията, която някогашната водеща на " Здравей, България “ основа, откакто бе пропъдена от Нова телевизия.

Според доклада на журналистката за 2018 година тя е изкарала едвам 3 хиляди лв. за целия интервал. Проста сметка демонстрира, че сумата, разграничена на 12, спада до 250 лв. месечно, с които Цолова би трябвало да покрива битовите потребности на фамилията си, писа " Ретро “.

Цифрата обаче е прекомерно ниска и надали би било допустимо единствено с подобен приход тв звездата да покрива сметките на палата си в " Драгалевци “, личните си потребности, тези на мъжа си Васил и сина им Калоян. В същото време обаче обстоятелствата се разминават с изказванията й, че бизнесът й цъфти, а клиентите й се множат.

" Два месеца без почивен ден. Работа с 5 от най-големите компании в България. Серия от самостоятелни образования. Тренинги с мениджъри от най-различни браншове. Много въпроси и още повече отговори. Благодаря за доверието! Едно положително начало. Новата седмица стартира “, написа Цолова.

" Хвърлям телефона и излизам в къса отмора. Около многото работа, за малко да не помни, че понякога би трябвало да се натиска паузата. Преди това желая да кажа на всички, които ми се довериха и/или бяха част от образованията ми през миналите месеци – благодаря! Беше чест да работя с толкоз положителни експерти от най-различни сфери. Накратко – срещнах се с чудесни хора. Има ги! “, добави тя.

Преди да напусне екрана, Цолова се е разписвала против 10 000 лв. месечно в продължение на години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР