Ани Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на

...
Ани Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на
Коментари Харесай

Ани Салич се отдава на политиката, гласят я за министър

Ани Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министър в последващо държавно управление. Тя към този момент се била ориентирала към политическа партия, с която да се обвърже, и е записала втора магистратура, с цел да се хастари с учебен ценз, щом заеме пост в ръководството.

Тв звездата от години се чувствала изморена от работата в нюзрума, която прави към този момент близо 25 години. Всичко, обвързвано с новинарските излъчвания, ѝ било омръзнало. Затова копнеела за смяна. На няколко пъти опитва да пробие с по-леки излъчвания в Би Ти Ви и Нова тв, само че всичките ѝ опити претърпяха неуспех. Македонката обаче не се отказала от концепцията да смени попрището. Решила, че в случай че не ѝ се получава в лекия род, ще извади тежката артилерия. И се прицелила в политиката.

Твърди се, че няколко партии са се наредили на опашка за името на Ани Салич в листите си на последващи избори. Тя единствено трябвало да избере навръх коя да даде услугите си. Според слуховете, това най-вероятно ще бъде някоя патриотична организация, клоняща към лявото. Партньорката на Ники Дойнов имала ясно изразени убеждения, близки до този вид партии, написа " Уикенд ".

Според осведомени, водещата надали ще се задоволи с редова служба в някоя партия. Смята се, че даже депутатско кресло ѝ се вижда прекомерно скромна цел. Била се насочила непосредствено към високите постове в министерствата, разчитайки на своята известност като тв лице. Именно министерски пост бил залогът, против който щяла да се съгласи да се обвърже с някоя от политическите сили в страната. Най-вероятно това ще стане откакто приключи новото си обучение. Подготовката ѝ обаче тече от години с разнообразни благотворителни начинания, на които приема да стане лице. Най-новото ѝ демонстрация беше на имения ѝ ден – 9 декември, в дом за остарели хора в село Извор. Още преди година в свое изявление водещата показа, че концепцията за политическа кариера не ѝ е непозната, стига да я прави с хора с хрумвания, сходни на нейните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР