Ани Салич се е устремила към политическа кариера, дочу HotArena.

...
Ани Салич се е устремила към политическа кариера, дочу HotArena.
Коментари Харесай

Ново 20: Ани Салич се гласи за министърка

Ани Салич се е устремила към политическа кариера, дочу HotArena. Водещата на новините по Нова се гласяла за министър в последващо държавно управление. Тя към този момент се била ориентирала към политическа партия, с която да се обвърже, и е записала втора магистратура, с цел да се хастари с учебен ценз, щом заеме пост в ръководството.

Тв звездата от години се чувствала изморена от работата в нюзрума , която прави към този момент близо 25 години. Всичко, обвързвано с новинарските излъчвания, ѝ било омръзнало до погнуса. Затова копнеела за смяна. На няколко пъти опитва да пробие с по-леки излъчвания в Би Ти Ви и Нова тв, само че всичките ѝ опити претърпяха неуспех. Македонката обаче не се отказала от концепцията да смени попрището. Решила, че в случай че не ѝ се получава в лекия род, ще извади тежката артилерия. И се прицелила в политиката.

Твърди се, че няколко партии са се наредили на опашка за името на Ани Салич в листите си на последващи избори. Тя единствено трябвало да избере навръх коя да даде услугите си. Според слуховете, това най-вероятно ще бъде някоя патриотична организация, клоняща към лявото. Партньорката на Ники Дойнов имала ясно изразени убеждения, близки до този вид партии. Тя да вземем за пример била уверен съперник на безконтролното нахлуване на бежанци от третия свят в Европа. Сериозно се тормозила, че в последно време на Запад съществено понижава процентът на локални поданици за сметка на пришълците с по-тъмен цвят на кожата. Тревожела се също по този начин и от несъразмерното разгръщане на ромския етнос в България, за който без терзание в всекидневието си употребила думата „ роми ”.

Освен това подкрепяла концепцията за национализацията на някои основни за стопанската система браншове. Била подчертана фенка на Русия и Владимир Путин, имала твърдо построена гражданска позиция по съвсем всички въпроси към ръководството на страната – изобщо била подготвена за политик. Както е известно, сега партньорката на Ники Дойнов в новините е студентка в компетентност „ Сигурност и противопоставяне на радикализацията и тероризма ” във Военната академия в София. Когато приключи, ще може да поддържа с тапия концепциите си за ръководството на страната от позиция на сигурността, написа " Уикенд ".

Според осведомени, водещата надали ще се задоволи с редова служба в някоя партия. Смята се, че даже депутатско кресло ѝ се вижда прекомерно скромна цел. Била се насочила непосредствено към високите постове в министерствата, разчитайки на своята известност като тв лице. Именно министерски пост бил залогът, против който щяла да се съгласи да се обвърже с някоя от политическите сили в страната. Най-вероятно това ще стане откакто приключи новото си обучение. Подготовката ѝ обаче тече от години с разнообразни благотворителни начинания, на които приема да стане лице. Най-новото ѝ демонстрация беше на имения ѝ ден – 9 декември, в дом за остарели хора в село Извор. Още преди година в свое изявление водещата показа, че концепцията за политическа кариера не ѝ е непозната, стига да я прави с хора с хрумвания, сходни на нейните. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР