Ани Хоанг демонстративно се дрогира, като показва как пуши трева,

...
Ани Хоанг демонстративно се дрогира, като показва как пуши трева,
Коментари Харесай

Голям удар за Ани Хоанг! Феновете изригнаха срещу нея и я издадоха: Певицата се дрогира

Ани Хоанг демонстративно се дрогира, като демонстрира по какъв начин пуши трева, жалват се почитатели. Макар и да има по-разголени фотоси, тя въпреки всичко е единствената изпълнителка на фолка, която скандализира не с голотии, а с опиати. Сексапилната българо-виетнамка намира за напълно обикновено да разпуска с трева и не схваща за какво дейностите ѝ са признати толкоз на нож от меломаните, написа „ Телеграф “.

След като получи многочислени гневни мнения под една от фотосите си в Инстаграм, певицата не се сдържа и предприе контраофанзива, както изписа куп обиди по адрес на феновете си, които не утвърждават използването на тревата.

Меломаните от своя страна набедиха брюнетката, че въздейства неприятно на децата и сходни снимки, на които театралничи с цигара трева, са неуместни, Ани обаче написа в отговор: „ И до момента в който злобарите пишат мнения, в действителност погрозняват от злобата, която носят. Не всичко е осанка. Остани покъртен. Хич не ми дреме. Кучетата лаят, керванът си върви, а ти кой беше? “.



Под различен коментар Хоанг написа: „ За теб и твоето мнение ме боли междинният пръст:.

Според част от почитателите приятелката на Люси Иларионов си прави малоумен пиар с тревата и по този метод може да е единствено в нейна щета. Според почитатели освен Ани взима понякога трева от артистите у нас, имало и други, само че никой не си разрешава това да е обществено притежание.

Някои обаче отиват още по-далеч и напряко поучават Хоанг да се преценява с изявленията, които пуска в обществените мрежи, тъй като доста елементарно от известна попфолк певица може да се трансформира в следващата наркоманка, обърнала тил на откритите благоприятни условия.

Режисьорът Люси Иларионов нееднократно е защитавал половинката си, по този начин стана и в този момент. Той схваща дейностите на Хоанг, само че не и обидните мнения. Двамата разделят общ покрив години наред и по всякакъв начин се пробват да отблъскват интригите, които ги засягат. Последният нашумял скандал бе сред влюбените и плеймейтката Моника Валериева. Спорът се зароди в къщата а ВИП Брадър, а по-късно се стигна до съд, тъй като плеймейтката заподозря Иларионов, че я назовава продажница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР