Анхел Ди Мария е вдъхновен от триумфа на Аржентина на

...
Анхел Ди Мария е вдъхновен от триумфа на Аржентина на
Коментари Харесай

Алегри: Ди Мария е вдъхновен от Световното и ще даде импулс в играта на Юве

Анхел Ди Мария е въодушевен от триумфа на Аржентина на Световното състезание по футбол и това ще даде подтик в играта за клубния му тим Ювентус, надява се старши треньорът на италианския гранд Масимилиано Алегри.

Ди Мария изигра основна роля в епичния заключителен успех на страната му против Франция в неделя. Крилото завоюва дузпата за първия гол на Лионел Меси, след което самичък осъществя втория гол, преди да бъде сменен в миг, който Аржентина изцяло контролираше мача. След промяната на Ди Мария Франция откри сили за непълен поврат, а след 3:3 в продълженията се стигна до дузпи, които аржентинците завоюваха.

34-годишният Ди Мария се причисли към Юве като свободен сътрудник през лятото, само че травми му попречиха да блесне с бяло-черната фланелка.

Треньорът на " бианконерите " Алегри обаче е оптимист за представянето на Ди Мария напролет, както и за другия аржентински национал в редиците на Юве Леандро Паредес.

" Със сигурност те са въодушевени от спечелването на международната купа. Най-важно е да са добре физически, изключително за Ди Мария, който имаше проблеми през първата част от сезона ", сподели Алегри, представен от италианските медии.

Юве отпадна още в груповата фаза на Шампионската лига и е на 10 точки от върха в Серия А, само че треньорът се надява тимът да откри своя темп напролет.

" Трябва да се подготвим добре, тъй като от 4 януари до 5 юни няма да има отмора. Трябва да сме подготвени да изиграем 36 мача, което би означавало да стигнем до финала на Лига Европа и финала на Купата на Италия ", сподели още Алегри.
 Локатели пред трансфер в Реал (Мадрид)
Локатели пред трансфер в Реал (Мадрид)

Халфът е благосъстоятелност на Сасуоло
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР